Хто такий Степан Бандера - ем.. а.. ну.. прммл.. іш... та й таке - відповів Президент України. Відео

12 червня 2020 р. 09:47

Під час показушного інтерв’ю в автомобілі наш гарант Конституції не спромігся відповісти хто для нього та для України Степан Бандера.

Нещодавно Володимир Зеленський дав показушне інтерв’ю журналістам в автомобілі. Його метою було показати, що Президент – звичайна людина, та хоч якось відбілити його імідж. Для камери не перекривали рух у попутньому напрямку, хоча це не притаманно для поїздок чинного президента.

На доволі просте питання «хто такий Степан Бандера» Володимир Зеленський почав пітніти, розповідати історію ні про що та відмовчуватись. Він зазначив, що важко оцінювати вчинки людей, якщо ми не жили в ту епоху.

Виходить – Голодомор, фашизм, масові розстріли та репресії можна не осуджувати, ми ж там не жили… Дуже зручна логіка…

Разом з тим Володимир Олександрович зазначив, що у Східних регіонах до Бандери відношенні інше ніж у Західних. На жаль, наш Гарант забув уточнити, що це відношення 80 років формувала Росія, вона робила із героїв України зрадників, оббріхувала їхні вчинки та пам’ять.

Нагадаємо, УПА боролася за незалежність України, вона не приймала участі ані в масових розстрілах, ані в мародерствах, ані в відправленні людей на примусові роботи. Нюрнберзький трибунал визнав УПА національно-визвольним рухом (і це попри тиск СРСР). Степан Бандера ніколи не співпрацював із німцями, а його родичі були репресовані СРСР. Степан Бандера боровся за незалежність України, за що у 1959 році був вбитий Радянським найманцем.

Дуже шкода, що Президент України не знає навіть цієї короткої історії одного із борців за Незалежність України. Це ще одна риса, якою чинний президент відрізняється від свого сценічного персонажу – Голобородька, якому повірили українці та підтримали на виборах.

Замість чесного та простого вчителя історії ми отримали «какую разніцу» і Єрмака в портфелі, зближення із Росією та повернення на посади старих провірених корупціонерів, активізацію проросійських Шарія, Медведчука (із ОПЗЖ) та забуття добровольців.

 

Читайте також