Кілька місяців тому купив мангал на "ОЛХ" в Ігоря зі Львова. Пройшов час і сьогодні до нас приїхав той самий Ігор..

18 листопада 2018 р. 04:48

Герой АТО Артур Киреев, який отримав важке поранення в 2015 році на передовій розповів на своїй фейсбук-сторінці неймовірну історію, яка трапилася з його родиною:

#Добро Всім доброго вечора! Почну здалека, колись пару місяців тому, ми пішли у парк смажити сосики… У наших знайомих була тільки решітка і ми стикнулися з проблемою знайти каміння та інше… Після цього я вирішив купити мангал переносний і пішов шукати його на сайті олх…

Напевно багато людей там щось купують і знайшов там продавця зі Львова, який продає мангал, до нього шампури та чохол. Подзвонив йому і попросив, що якщо він може привезти мангал додому, то ми його купимо.

Пан Ігор привіз мангал та інше до нас, показав як його складати. Під час спілкування він у мене спитав, що сталось і чому я на візку, я йому відповів і він не хотів брати кошти у нас за мангал…

Але я був переконливий і хотів заплатити гроші, зійшлись на дуже – дуже великій знижці… Я був дуже здивований, що людина, не знаючи мене, хоче зробити великий подарунок… Йшли місяці і я навіть уявити не міг, що десь колись побачу пана Ігоря, але сьогодні приходить Алінка і каже, що до нас приїхав пан Ігор і хоче нам допомогти…

Я спочатку не зрозумів, який Ігор, у нас є кошти, а Алінка каже, це той чоловік що мангал привозив… Я здивований, дуже здивований. І тут заходить пан Ігор з трьома доньками до нас і каже моя донька співала у центрі львова і заробила гроші.

Вона свій перший заробіток хоче віддати Вам. Ну я в шоці… Що тут казати! Дитина з сестрами пішла співати у центр Львова, щоб віддати свій перший заробіток мені… Я дивлюсь на то все і незнаю, що казати… Бо в мене немає слів… По-перше, я їх зовсім незнаю, подруге, я такого не очікував, та і я просто в щоцііііііііііііі.

Напевно ніяка державна нагорода не вартує того, що зробила ця ДИТИНА… Я дуже дякую Батьку за таке виховання своїх доньок і просто велечезня ДЯКУЮ! Кошти які нам віддали 1035 гривень і 5 євро центів. Поділіться постом кому не Важко! Я просто пишаюся такими людьми і дякую Богові що Вони Є!

Джерело

Читайте також