Країна повинна знати "героя-вбuвцю" в обличчя. Мажор на Hummer збив дівчинку на смepть, намагався втекти з місця аварії (ФОТО)

25 липня 2018 р. 11:05

Пізно ввечері 24 липня у Києві на бульварі Лесі Українки водій позашляховика Hummer на пішохідному переході збив насмерть дитину і намагався втекти.

Про це повідомляє Київ Оперативний на своїй сторінці у Facebook. Як повідомляється, дівчинка разом із мамою переходила дорогу на світлофорі, в цей час автомобіль з держномером AI8888IO скоїв наїзд на дитину і втік з місця події. Дівчинка від отриманих травм померла.

“Країна повинна знати “героя-вбивцю” в обличчя. Збив дівчинку на смерть, намагався втекти з місця аварії на бул. Лесі Українки в Києві. Пролетів на червоне світло, протягнув дитини ще 50м після пішохідного переходу, зірвав номерні знаки свого #Hummer і намагався втекти. Єдине, що врятувало втікача від самосуду натовпу, це кілька екіпажів патрульної поліції. Шановні читачі, як ви думаєте, чи уникне він покарання?” – спитав Київ Оперативний.

Поліція наздогнала водія через кілька сотень метрів. Ним виявився колишній боксер, а нині – директор, власник фірми Fit&Sweet Кирило Островський, 1995 року народження. Під час затримання хлопець пручався і кричав, що з ним чинять “незаконно”.

Коли затриманого посадили в машину патрульної поліції, він заявив, що не намагався уникнути відповідальності і запитав про стан збитої дівчинки.

Джерело

Читайте також