КРЕМЛІВСЬКИЙ АГЕНТ МУРАЄВ ДОЗВОЛИВ СОБІ ТЯВКНУТИ ПРО ПОКІЙНОГО МАККЕЙНА, ЙОМУ ЯСКРАВО ЗАТКНУЛИ РОТА

30 серпня 2018 р. 21:40

Після звістки про смерть велекого політика Джона Маккейна більшість українців тужили за втратою великого друга України.

Кремлівськи підстилки та відкриті агенти Путіна в Україні накшталт Мураєва не змогли втриматись від образливих слів в бік померлого політика та українців що тужать за втратою великої людини. Так депутат “Опоблока” Мураєв у себе на сторінці у фейсбук написав що Маккейну було всерівно яку країну бомбити та плювати на долю будь яких туземців у Сирії, В’єтнамі чи Україні. А також Мураєв написав про те що всім патріотам-українцям треба прибити цвяхами до спини портрети Джона Маккейна.

Блогер Генадій Мохненко яскраво відповів Путінському агенту на його слова:

“Мене сильно зачепив очкарик … Один з вірних холуїв Януковича, який через непорозуміння вважає себе українським політиком. Він виступив днями з образами на адресу покійного сенатора Маккейна. Коли очкарики епохи Яника, ще недавно мовчали в ганчірочку і гадили від страху в присутності на їх партзборах братка-президента, критикують Маккейна, – я нервую.

Коли ці мажори часів радянського декадансу, що дозволяли своєму паханові – “Гаранту Конституції” – набивати їм морди прямо на засіданнях кабінету міністрів, відкривають рот на сенатора Арізони – я гублюся. Маккейн – це епоха і калібр. Він один з останніх представників політики того масштабу, який не снився ні шнирю Яника, ні путінським задолизам, ні Трампу з його метаннями від Путіна до сенату і назад. Маккейн – це вам не представник шаленого принтера “госдури”, яка одноголосно в трьох читаннях приймає “закони негідників” під крики “парламент не місце для дискусій”.

Маккейн – це свобода … Це цінності … Це здатність говорити Президенту те, що думає … будь-якому Президенту. Не тільки ворогові, – кремлівському дрібнокаліберному КГБшнику з колишньої кличкою “Моль”, але і свого однопартійця Трампу. Маккейн – це здатність говорити радикально неприємні речі в безсоромні, безпринципні очі.

Навіть ваш закулісний бос, панове Мураєви, навіть Путін, зрозумів, що про Маккейна краще висловитися добре. Шкурою відчув не свій масштаб,відхилився від лінії партії і похвалив сенатора, хоч і дуже опосередковано. Ймовірно, до вас, перефарбовані регіонали, методичка поштою Росії не встигла дійти. Чи не зрозуміли і не згорнули разом з лінією кремлівської партії.

Прощання з Маккейном пройде в знаменитій капітолійській ротонді. Честь, яка надана не багатьом. Цей гідний Чоловік ще за життя увійшов в історію світової політики. Мураєва, як і Януковичам, і Путіним, згодом нащадки організують інший похоронний сервіс. Як в Зміївському районі – централізований вивіз ідеологічного сміття …

Ну і з приводу цвяхів, якими Мураєв в цьому ж тексті, порадив прибивати портрети Маккейна до спин українських патріотів. Це, ймовірно, психологічна травма у януковичовського очкарика. Мабуть, ще від розп’ятого слов’янського хлопчика до сих ця картина рве душу українського (прости, Господи) депутата. Історія розбереться з цвяхами … Вони безумовно будуть вбиті в вашу мертву ідеологію бандитів при владі, в “політику” браточків, що приховують каліцтво своїх душ під інтелігентними окулярами. Цвяхи вже вбиваються в комуністичну пропагандистську нісенітницю, яку ви несете. І це у вашу труну буде забито наглухо. І навпаки у списку кращих політиків нашого часу, безумовно, залишиться старий Маккейн.

Дід і батько Маккейна були чотиризірковими адміралами, а не КГБіськими шістками. Не вертухаями, не комсомольськими активістами, як у путінській еліти. Не донбаськими кримінальними авторитетами, як у януковичовської шпани, що перетворилася з злодіїв шапок в партійних лідерів і парламентаріїв.

Життя і політична кар’єра Маккейна – не Донецько-Харківські договорняки, стрілки і терки. Його історія – це принципи. Втім, мураевській зграї (комічно називаючою себе партією “За Життя”) значення слова “принципи” ніякі окуляри не допоможуть осилити.

Чути в 2018 році з вуст політика в стильному костюмі з модною брендовою оправою ті ж комуністичні штампи про Маккейна, які я чув в юності – про антирадянщика, ворога СРСР, імперіалістично-буржуазного яструба і т.д. – весело !!! Ви Мураєва (в найширшому сенсі слова) – реально гарбідж. Совковське ментальне сміття … І час ваш вийшов … Модні оправи не допоможуть …

До побачення, старий Маккейн … Дякую за жорстку антирадянську позицію … Дякую за розуміння того, що відбувається сьогодні з Росією … Дякую за підтримку України …

І давай, до побачення, Мураєв … Україна налагодить утилізацію ваших відходів … Процес пішов ще в 90-і, активізувався в 14-му і неодмінно завершиться. Даєш централізований вивіз сміття не тільки зі Зміївського району, а й з усієї України, а пізніше і Росії!

Царство тобі Небесне, Брат у Христі Маккейн! Моя молитва про твоїх рідних і друзів. І мій персональний привіт очкарикам Путіна і Яника.

Генадій Мохненко

Джерело

Читайте також