Лавров спробував пожартувати над президентом України Петром Порошенко в ООН однак сильно зганьбився

26 вересня 2018 р. 21:30

Глава МЗС Росії Сергій Лавров спробував пожартувати над президентом України Петром Порошенко, однак замість цього образив делегацію РФ, порівнявши її переговорну кімнату з туалетом.

Інцидент стався на сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку: випадкова поява президента України Петра Порошенка в переговорній кімнаті російської делегації глава МЗС Росії Сергій Лавров прокоментував вкрай невдало. Його слова передає РІА “Новости”.

“Напевно, з туалетом переплутав”, – пожартував Лавров, фактично назвавши російську переговорну кімнату схожою на сортир.

З’ясувалося, що Порошенко в супроводі української делегації йшов коридором і раптово зіткнувся зі знімальною групою російських журналістів. Пропагандисти каналу “Росія 24” кинулися ставити запитання Порошенко, намагаючись спровокувати президента України.

На питання російських ЗМІ Порошенко відповідати категорично відмовився, попрямувавши в переговорну кімнату. При цьому по чистій випадковості Порошенко переплутав кімнати і потрапив в переговорну російської делегації, де в цей момент знаходився Сергій Лавров.

Джерело

Читайте також