Літак президента Зеленського тepмінoвo вилітає до Грузії: ЗМІ дізналися причину раптового рейсу

06 червня 2019 р. 20:14

Президентський літак в терміновому порядку вилетів до Грузії для повернення на територію України дітей українки Юлії Сусляк, яка намагалася їх вивезти до окупованої Абхазії.

Згідно з опублікованою інформацією, українська делегація змогла досягти попередніх домовленостей з владою Грузії про повернення дітей на територію України: рейс поверне їх у країну сьогодні ввечері. Журналісти змогли з’ясувати, що багатодітну маму Юлію Сусляк в кінці квітня заарештували на грузинському кордоні, коли вона намагалася виїхати до Абхазії разом з 10 дітьми. У грузинських прикордонників виникли серйозні підозри під час перетину кордону.

Підозру викликало те, що семеро з дітей були народжені протягом року. У сім’ї пояснюють – хотіли мати багато дітей, але через проблеми зі здоров’ям матері, якій після народження трьох старших, поставили діагноз безпліддя, довелося звернутися до послуг сурогатних мам.

Але за версією грузинської сторони, українка цих дітей купила в Україні, а в невизнану республіку Абхазію везла на продаж.

Про це повідомляють журналісти “ТСН”.

Читайте також