Маруся Звіробій: Побратими… я буду рада обійняти вас. Нам відкрили внутрішній фронт. Треба витягувать побратимів і країну та вибиратися з цієї дупи, для початку.

02 грудня 2019 р. 11:26

Маруся Звіробій зробила звернення на своїй сторінці у фейсбук та закликала усіх небайдужих сьогодні підтримати її на допиті в ДБР:
“Побратими… я буду рада обійняти вас завтра. Мене хочуть підтримати сили, що не мають порозуміння один з одним, але в світлі того, що відбувається, це вже не має значення. Нам відкрили внутрішній фронт. Ми можемо не об’єднуватися, але потрібну роботу ситуативно зробимо разом. Так було на Майдані. Це і є суть такого явища, як український Майдан. Треба витягувать побратимів і країну та вибиратися з цієї дупи, для початку. Я вражена різнобічністю різношерсністю підтримки і це надає велику надію, що ми все зможемо. Дякую за підтримку, мені, Дмитру Марченку, Інні і Владу Грищенкам.
Слава Україні! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!”
Нагадаємо, сьогодні, 2 грудня, небайдужі українці об 11:00 прийдуть під стіни ДБР на акцію “Підтримай своїх”. Зберуться, щоб підтримати ветеранку АТО Марусю Звіробій, яка має прийти у відомство на допит. Анонсували мітинг ГО “Справа громад” у Facebook.
 

Читайте також