Мати почала помічати, що син їй грубить. Вона залишила дитині жорстку і сувору записку, щоб поставити його на місце

04 січня 2019 р. 07:59

 

13-річний підліток вирішив стати самостійним

Іноді діти хочуть стати дорослими занадто рано. Вони не розуміють, що їх чекає. Не усвідомлюють, що в дорослому житті їм доведеться самостійно оплачувати рахунки, готувати їжу та слідкувати за собою. Так сталося з сином жінки по імені Естелла Гевішем.

Її син, Аарон, - досить популярний блогер з власним каналом на YouTube. Вона почала помічати, що дитина досить часто почав їй грубити. Щоб поставити його на місце, жінка вирішила укласти з сином контракт. Для цього вона написала йому досить незвичайна і навіть моментами жорсткий лист. Його вміст:

"Дорогий Аарон,

Мабуть, ти почав забувати про те, що тобі всього 13 років. За тебе все ще відповідаю я. Я вважаю, що тобі треба піднести урок, який стосується твоєї самостійності.

Нещодавно ти заявив мені, що самостійно заробляєш гроші. Саме тому я думаю, що ти зможеш і сам купувати собі необхідні речі.

Якщо ж ти захочеш скористатися Інтернетом або захочеш купити собі щось нове, тобі доведеться оплатити рахунки:

світло – 116 доларів;

плата за квартиру – 450 доларів;

їжа – 150 доларів;

Інтернет – 21 долар.

Крім цього, тобі доведеться самостійно мити ванну, виносити сміття кожен понеділок і середу, а також мити після себе посуд і самому готувати собі сніданок, обід і вечерю.

Не хвилюйся, я буду щодня залишати тобі 30 доларів, адже я все ще дбаю про тебе, і це мій обов'язок.

Але якщо ти більше не захочеш бути просто моїм сусідом по кімнаті, а захочеш знову стати моїм сином, ми можемо поговорити про це.

З любов'ю, мама".

 

Естелла розповіла, що після того, як її син прочитав лист, він підійшов до неї з бажанням поговорити. Він захотів знову все повернути назад.

На щастя, їх стосунки налагодилися.

Мабуть, Аарон зрозумів, що йому ще рано ставати сильним і незалежним. Він все ще досить юний і не може вважати себе дорослим.

Звичайно ж, метод, який використовувала жінка, може багатьом здатися занадто категоричним і суворим. Але завдяки йому її син усвідомив, що вів себе неправильно по відношенню до матері.

Читайте також