"Можемо помірятися цицьками": alyona alyona і Jerry Heil яскраво поставили Фаріон на місце

30 червня 2024 р. 09:55

Представниці України на Євробаченні 2024 alyona alyona і Jerry Heil відповіли на дорікання мовознавиці Ірини Фаріон щодо своїх псевдонімів. Професорка кафедри української мови університету "Львівська політехніка" заявила, що зірки "дивно" себе ідентифікують.

Артистки зійшлися на тому, що кожен може мати свою думку, але з позицією мовознавиці "бронзові" призерки Євробачення не погодилися. Про це вони сказали на пресконференції перед великим спільним концертом у Києві. Відео зʼявилося на сторінці "Громадського" в Х.

Реперка alyona alyona не надто образилася на те, що Фаріон засумнівалася, чи не приїхала вона з Саратова або Москви.

"Відповідати цькуванням на цькування – це сіяння негативу. Підійти і сказати, чому Ірина, а не Ярина? Це якесь таке, я не знаю. Можемо помірятися цицьками. В мене більші", – пожартувала зірка.
 

Водночас її подруга зізналася, що слова Фаріон про її псевдонім образили Jerry Heil. Вона навіть захотіла придертися до мовознавиці в відповідь.

"Мене тоді це зачепило. Я така: "Зараз подиволюся, чи ці імʼя і прізвище українські". І в неї справді давнє українське прізвище й імʼя. Мені немає до чого придертися, але людина має право на свою думку", – сказала співачка.

Нагадаємо, на цьому ж концерті alyona alyona пояснила, чому навіть за кордоном співає рідною мовою, а не підлаштовується під російськомовних слухачів.

Читайте також