Наймолодший український барабанщик підкорив публіку з першого звуку: відео

25 липня 2018 р. 20:47

Спочатку він стукав по всьому - зубними щітками по тазику, по банках для дитячого харчування. Тато не витримав і купив барабани

Для справжніх талантів вік – не головне. Навіть якщо тобі всього 5-ть, можна отримати славу на всю країну. Так і зробив нещодавно юний барабанщик Марк Косинський.

Наймолодший музикант зірвав овації у Бердянську

У Запорізькій області хлопчик збирає натовпи вдячних слухачів, приходять подивитися на неймовірні вуличні концерти діти і дорослі. І не дивно: Марк грає настільки професійно як для свого віку, що дехто навіть вважав: використовується фонограма. Але ні, все – чистий звук.

"Він почав барабанити в три роки. Правда, тоді він брав у руки все, що близько лежало, і стукав по всьому - зубними щітками по тазику, по банках для дитячого харчування і так далі. Так як я сам музикант, я почув, що він стукає не просто так, що у нього дуже хороший слух. Тому я купив йому спочатку іграшкові барабани, а пізніше вже придбав установку", - поділився зі слухачами батько хлопчика Дмитро Косинський.

Дмитро навчався у Донецькій консерваторії, за профілем – джазовий музикант. Юний барабанщик вже заробляє гроші, на які хоче зводити наречену в аквапарк.

"Люди дивляться, кидають грошики, і у нього на них вже свої плани. У нього є наречена, і він хоче її зводити в аквапарк. Марк знає, що якщо ми пограємо, то він вже і піцу може замовити, і, взагалі, побалувати не тільки себе, а й всю родину. А ще його люди стали на вулиці впізнавати і хвалити. Загалом, зірка", - тішиться батько.

Джерело

Читайте також