Найстарша мешканка Бердянська відзначила 106-й день народження

20 листопада 2018 р. 12:57

Зі святом довгожительку привітали 11 спадкоємців

На Запоріжжі найстаріша мешканка Бердянська – Анна Максимівна Галіцина, відзначила 106-й день народження. Про це повідомили у прес-службі міської ради.

Як говориться в повідомленні мерії, Анна Максимівна закінчила Бердянський виноградарський технікум, і працювала техніком-виноградарем у винрадгоспі "Жовтнева хвиля", а пізніше – лаборантом у Бердянській державній насіннєвій інспекції.

Загальний стаж роботи у жінки – понад 25 років. Також вона має статус учасника війни, а за свою сумлінну багаторічну працю нагороджена медаллю "За доблесну працю у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.".

Зі святом жінку вітали двоє синів, троє онуків, п'ятеро правнуків і один праправнук.

Варто додати, що цього року одразу десять жителів Бердянська відзначили сотий і більше день народження.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Полтавській обласній лікарні працює лікар, якому виповнилося 99 років. Максим Дудченко досі ходить на роботу пішки і ніколи не спізнюється – він консультує пацієнтів і навчає студентів, а журналістам "Сегодня" медик розкрив секрети свого довголіття.

Лікар ходить на роботу пішки, активно консультує пацієнтів, проводить лекції зі студентами і зізнається, що має намір зустрічати віковий ювілей на робочому місці.

Також ми писали про українського довгожителя Михайла Лук'яновича Бурчина, якому днями виповнилося 113 років. Він живе в невеликому селі Вівня Стрийського району Львівської області. Чоловік ніколи в житті не пив спиртного, а зараз воліє приймати в їжу різні каші.

Варто додати, що, за світовими даними, середня тривалість життя чоловіків становить 68 років, а жінок – 72 роки. І до ста років доживає лише мала частка відсотка від загальної чисельності людей на планеті.

Джерело

Читайте також