Наша “улюблена” сусідка написала заяву, що ми знущaємoсь над дитиною, – розбeрiться пане поліцейський. Піcля його опиcу весь відділ не міг стримати сміху

20 червня 2019 р. 15:32

Прокинулися сьогодні з чоловіком від стуку в двері. Накинула халат, дивлюся у вічко, а там наш дільничний з сусідкою моєї ненаглядною. Я двері відкрила, він попросив зайти. Провела на кухню, запропонувала чай. Питаю, чому зобов’язані? Наша “улюблена” сусідка написала заяву, що останнім часом у нас в квартирі живе дитина, яку від всіх ховають, а іноді карають, голосно щось пояснюючи, одним словом, розберіться панове поліцейські, що це за неповнолітній і чому над ним знущаються.

Поки я читала всю цю маячню хвoрої уяви, товариш майор оглядав квартиру, в якій нікого не побачив, бо син на навчанні, а кошеня залізло під диван.

Пішли до сусідки, дільничний її пояснює, що ніяких дітей сторонніх у мене немає. І тут Маша видає головний козир: -Хлопчика вона Ваською називає. І голосно говорить, що якщо він буде гратися, то позбавить його обіду.

Я так років сто не сміялася! Зайшли ми з дільничним знову до мене, довелося його познайомити з неповнолітнім Васьком, кошеням двох місяців від роду, який шкодить по страшному за що його і лають. Найсмішніше, що на цю заяву сусідоньки довелося писати пояснення. Уявляю, як буде реготати весь відділ, коли прочитають цей опис. Принаймні дільничний веселився від душі, коли ми писали це пояснення.

Джерело

Читайте також