Новорічне застілля без наслідків: цей продукт швидко очистить вашу печінку

01 січня 2019 р. 11:27

Цей продукт очистить печінку за 4 дні

Печінка – фільтр людського організму. На цей орган лягає велике навантаження, особливо в період свят, коли стає особливо складно очищати організм від токсинів. Однак є просте засіб для зміцнення здоров'я печінки, про який мало хто знає.

Про ефективне натуральному засобі розповів Step to Health, - пише Знай. ua

Зміцнить здоров'я печінки звичайний відвар з родзинок. Вона надає стимулюючу дію на біохімічні процеси, які беру участь в очищенні крові і вона починає краще очищатися від токсинів.

Відвар потрібно робити в таких пропорціях: 150 г родзинок і 2 склянки води (400 мл). Родзинки попередньо слід вимити, воду закип'ятити і додати родзинки, варити на маленькому вогні протягом 20 хвилин. Дати настоятися протягом ночі, вранці процідити і трохи підігріти.

Можна пити його теплим або гарячим. Найголовніше — приймати відвар вранці натщесерце. Після цього потрібно почекати 30–35 хвилин, після чого можна снідати.

 

Лікарі часто рекомендують з'їдати невелику жменьку родзинок вранці. Це йде на користь здоров'ю серця і очищає організм від поганого "холестерину". Також знижує рівень тригліцеридів і допомагає уникнути запору.

Крім того, ізюм є природним джерелом вітамінів і мінералів. У відварі родзинки приносить більше користі, тому що в цьому випадку знижується кількість цукру, який міститься в сухофруктах.

Ізюм також застосовують як засіб проти недокрів'я, від лихоманки, при порушеннях травлення, при хворобах серця і нирок. Також родзинки буде корисний людям при випаданні волосся.

 

Ці сухофрукти також здатні позитивно впливати на роботу серцево-судинної системи: високий вміст калію і магнію зміцнює міокард, поліпшує провідність імпульсів і налагоджує скоротливу роботу серця. Родзинки значно зменшує набряки і знижує артеріальний тиск.

 

 

Читайте також