Олена Мозгова про Зеленського: Про нього і нема чого казати… Хр**м по піаніні лупити, не державою керувати!

20 листопада 2019 р. 13:32

19 листопада Зеленський виступив із критикою на адресу Тимошенко через її кадрові пропозиції чинній владі. Коментуючи у фейсбуці слова Тимошенко, Зеленський вказав, що їй відмовили, «адже епоха договірняків скінчилася назавжди».

«Вчора подивився «Свободу слова» на ICTV. Там Юлія Володимирівна розповідала, що пропонувала нам нових людей на різні посади. Людей, які «принесуть інвестиції»… Вона принесла список своїх людей для призначення на «солодкі» місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі «Слугою народу» у Верховній Раді», – заявив глава держави.

Зеленський також похвалив «гарний вигляд» Тимошенко і пояснив це тим, що «зараз їй просто не дають «солоденького».

Лідерка партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко відповіла на критику з боку президента України Володимира Зеленського.

«Хотілось би говорити з Вами, Володимире Олександровичу, про долю країни, але Ви обрали інший тон. Шкода… Тоді нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським Президентам здається, що вони взяли джекпот! А далі все за сценарієм… Ну ви в курсі… Словом, чекаємо Вас на корпоративах… Можна зі своїм піаніно:)», – написала Тимошенко у фейсбуці.

Відома українська продюсерка Олена Мозгова яскраво прокоментувала вчорашню перепалку між президентом Володимиром Зеленським та Юлією Тимошенко.

“Юлії респект.

Ну а про нього і нема чого казати…

хрє*ом по піаніні лупити, не державою керувати”, – написала Олена на своїй сторінці у фейсбук.

Читайте також