Операція "Філе". Кому перейшла чорна мітка від Захарченко

01 вересня 2018 р. 20:15

Кажуть, що про мертвих треба писати тільки хороше, але … Особисто у мене не підніметься рука написати про найвідомішого продавця курей таке, бо він зробив все, щоб змішати Донецьк з лайном – парад полонених пам’ятаєте? А коли кіборгів на Боссе привезли? Я пам’ятаю. І багато хто теж. Цього йому ніхто з адекватних жителів Донецька ніколи не пробачить.

Але давайте відкинемо емоції і подумаємо, хто підсмажив курку. Ну, тобто відправив в гості до Кабзон захарченко-ко-ко.

Вчора, до речі затримали в Донецьку 25-30 чоловік з числа цивільних, один зізнався навіть в тому, шо він скинув бомбу на Хіросіму. Але це не беремо в розрахунок, бо справа гучна, а після тортур і собака-дворняга зізнається, шо вона агент Правого Сектора.

Отже, версія 1 – Сепара в кафе “Сепар” підсмажили якісь хлопці з Житомира. Версія, звичайно, непогана: СБУ-ССО публічно познущалися над фсб, гру рф + купою “спецслужб” динири і потопали пити каву собі.

Ну а особиста охорона в цей час дружно і смачно клацала щелепами. Якщо хто не в курсі, то захараст не економив на охороні від слова зовсім, він навіть з дітьми фотографувався в оточенні охоронців. Плюс кількість охорони у захараста зашкалювала завжди, перед приїздом Маршала недоросіі територію шманали з собаками і міношукачами, мінімум 200х200 м по площі. Навіть в туалет захараст ходив в бронику і з охоронцями, адже він ваапсче нічого не боявся в Донецьку.

Але найцікавіше інше. Людей, які знали про пересування захараста – обмежене число. Люди, які знали маршрути, за якими їздив захараст – його найближче оточення. Їх біографії перевірені фсб і гру рф + місцевої гебні не один раз, причому кількість людей, які знали маршрути або графік захараста, можна перерахувати на пальцях однієї руки.

Чи вірите ви в те, що Хунта впровадила такого супер законспірованого агента до складу особистої охорони захараста? Я ні. Без образ Українським спецслужбам, але це рівень Моссада, ми до такого ще не доросли. Поки не доросли.

Чи вигідно було Хунті вбивати захараста? Неа, не вигідно. Чувак дуже багато знав і був би зіркою екрану в Гаазі зі своїми показами. Погодьтеся, на місце захараста можна поставити в будь-який момент будь- якого річкового бобра, один х рішення приймаються всі в Кремлі. Разом: ККД від смерті захараста для хунти фактично нульовий. Ну, пошумлять соцмережі з пару днів і все, поставлять нового клоуна. Та й ризикувати людьми заради такого дебіла не має сенсу. Так що версія з Хунтою – маячня. Крапка.

Вороги. Щоб розуміти, кому вигідна смерть захараста, потрібно знати, кому він перейшов дорогу. І тут сашок смажене стегенце був чемпіон. Судіть самі: Безлер його не любив, кізяки теж, адже їх він роззброїв, Ходаковський теж мав зуб на захараста. Дрібних підприємців в розрахунок не беремо, але не забуваємо про те, чий бізнес віджав собі захараст у найбагатшої людини України і кому реально належить мережа супермаркетів, яка нині віджата і називається не АТБ, а ришпубліканскій супермаркет.

Як бачимо, ворогів у захараста вистачало. Також не забуваємо про те, що знав сашок овердохуа і що у нього кум Сурков. Не знаю, можливо захараст сприйняв кумівство з Сурковим як індульгенцію або золотий парашут, але виявилося все як завжди – баби ще народять, точка. Вірити російським, які у себе в країні підривали багатоповерхівки, а на Донбасі валили з РСЗВ по місцевому мірняку і влаштовували показові обстріли для рос тб – це як мінімум тупо. Але … Але кум Суркова, ідеолога війни в Україні, звучить круто все одно. Правда, це не рятує від куль і вибухів.

Що ми маємо в підсумку: знали про всі рухи захараста тільки російські спецслужби і найближче коло захараста. Саме вони завжди могли діяти не навмання, а спланувати операцію, бо знали коли і куди поїде захараст. До речі, в районі кафе “Сепар” закладки з вибухівкою знаходили не один раз, але захараст чомусь з баранячою завзятістю їздив саме туди. Думаю, без рекомендацій особистої охорони і без впевненості в тому, що саме там нічого йому не загрожує, захараст не їздив би туди.

Найпрекрасніше те, що, чисто технічно, всі шанси виконати вибух мали тільки охоронці захараста, яких без схвалення фсб або гру рф не поставили б охороняти філе продавця курей. Тобто: версія з ДРГ хунти тупо не витримує ніякої критики. Залишилося тільки знайти мотив.

А мотивів вистачало. Почнемо з простого: днями була сходка у захараста, де були присутні всі найвпливовіші чорти в окупації, включаючи фсб-шників і гру-шників рф. Обговорювали вони просту тему: хтось на ім’я саша зажрався і шо треба ділитися часткою, бо иканоміка динири і так в жопе, а тут ще захараст має частку тупо зі всього, що виробляється, привозиться, продається на окупованих. Закінчилося застілля на підвищених тонах і зі скандалом.

Сашок мав всюди свій гешефт і безбожно хизувався тим, що його кум Сурков може все вирішити. Сашок примудрився кинути або віджати бізнес тупо у всіх: у російських спецслужб і у вчорашніх соратників по типу Ходаковського.

Але найцікавіше те, що захараст примудрився посваритися навіть з Ташкентом – він зазіхнув на копанки, на вугільний бізнес. Щоб було зрозуміло, які це гроші, поясню на пальцях – це мінімум 1 млн тонн вугілля на рік, без сплати податків. Також не забуваємо про Курченка і паливний бізнес, де захараст кидав на гроші тупо всіх.

За сумою у нас виходить все просто: вбили захараста свої ж, або російські спецслужби за бабло або за переділ сфери впливу, Хунта тут не при справах. Крапка.

До речі, нинішній в.о. динири, Трапезников, теж дуже цікава постать. Не дивіться на фото, де він м’яко кажучи схожий на клоуна. Трапезников завідував сектором відновлення Донбасу, мав з цього частку + з гуманітарки. Також він був менеджером фк Шахтар з 2001 по 2005 роки. Запам’ятався цей чувак тим, що прострелив ногу знатного динирійцу на прізвище Лещенко, якщо не помиляюся, і сховав того на підвал на довгий час. Так що замість захараста поставили не зовсім тупого валянка. Принаймні поки що.

Мораль. Вбивство захараста – це дзвіночок для Ходаковського, Безлера, Пушиліна Денис Володимирович і Гіркина. Цікаво, кому перейшла чорна мітка від продавця курей. Ставлю на Пушіліна. Єдиний шанс вижити у вищеназваних персонажів – здатися спецслужбам України. Чекаємо першого топ зрадника недоросіі. Пішов за попкорном. Фашик Донецький

Джерело

Читайте також