Ось вона – ціна нормандського формату. Зламане все що робилося з 2014 року. Але і це не кінець…

28 грудня 2019 р. 21:00

Що ж, вітаю нас всіх. Влада завела країну в таких глухий кут, що тепер кожен злочинець, кожен терорист, кожен відвертий сепаратист буде впевнений у своїй повній безкарності. Можна вбивати, вчиняти терористичні акти, знищувати країну, розстрілювати людей на Майданах. Росія допоможе. Росія забере їх назад. За допомогою української влади, що хоче «миру» та шоу.

Шоу вдалося: правова система знищена, прокуратура переламана через коліно, суспільство дезорієнтоване та обдурене. І звісно це подадуть як перемогу.

На лаві підсудних тепер не сєпари, а добровольці, в застінках СІЗО волонетри, а не терористи.

Ось вона – ціна нормандського формату, фотки з Путіним, «дешевого» газу. Зламане все що робилося з 2014 року. Всі потуги множаться на нуль. Те що відбулося зі звільненням відвертих терористів та сепаратистів, це на совісті теперішньої команди. Це на совісті тих, хто дає вказівки.

Але і це не кінець. Повноцінний реванш на марші. Він буде далі і далі огортати країну, адже поступки Кремлю будуть лише посилювати домінування московської системи координат в Україні.

Тепер кожен терорист може спокійно вбивати та розтерзувати Україну. Тепер можна. Главнає «мір» і «просто перетати стріляти».

Андрій Смолій

Читайте також