Отримала надзвичайно тривожну інформацію з окупваного Донбасу

01 вересня 2018 р. 15:52

Отримала надзвичайно тривожну інформацію з окупваного РФ Донбасу. Йдуть масові затримання і арешти громадян , бойовики заблокували роботу всіх КПВВ, нікого не випускають з території окупації. Фактично, ФСБ створила сталінські заградзагони, які зараз заганяють в клітку мільйони людей, оточивши Донецьк . Місто взяли в кільце терору.

Це все тільки поглиблює глибоку гуманітарну кризу на окупованій території. Наголошую, КПВВ заблоковані саме 1 вересня, коли розпочався шкільний рік, коли тисячі українців, чиї родини розділила російська агресія і окупація, перетинають КПВВ. Літні люди не можуть виїхати за пенсіями, діти і студенти – до своїх навчальних закладів.

Наголошую, всю відповідальність за безпекову і гуманітарну ситуацію на Донбасі несе країна- окупант РФ, чиї пропагандисти , зверніть увагу, були на місці вибуху, за 2 хвилини, першими, майже в прямому ефірі передали інфо про загибель бойовика, й за 20 хвилин вже крутили по всім каналам годинні панегірики. Ця територія нашпигована російськими військовими і фсбшниками, які планують там свої спецоперації. В Солсбері вони труять, в Донецьку – взривають.

Україна прагне бачити всіх ватажків бойовиків і їх кураторів з РФ на відкритому суді в Гаазі. Але держава – терорист РФ зачищає свідків своїх злочинів, знищує тих, хто багато знає. Вже 9 місяців ні слуху ні духу від ще одного бойовика – плотницького, доля його невідома. Іншого свідка злочинів Путіна ФСБ зачистило в більш радикальний спосіб. Ми очікуємо від СММ ОБСЄ, які днями фіксували чергові колони , що переганяли з території РФ на окупований Донбас ,гумконвої зі зброєю, більш детальної інформаціі – що ж відбулося в Донецьку.

Iryna Gerashchenko

За матеріалами

Читайте також