Пасажир згорів – не міг вибратися із зім’ятої автівки: В Києві позашляховик-порушник BMW X5 M не залишив шансів скромному Lanos (фото)

16 лютого 2019 р. 10:36

У ніч на 16 лютого в Києві на Столичному шосе BMW X5 M на величезній швидкості протаранив таксі Lanos, після чого той загорівся. Водія встигли витягнути з автомобіля, а пасажир згорів всередині, передають Патріоти України

Зіткнення сталося близько 01:15. За словами очевидця, BMW їхав в сторону Видубичів на швидкості не менше 200 кілометрів на годину. У позашляховика лопнуло колесо, він зачепив відбійник і протаранив Daewoo, який буквально склався навпіл. Від потужного удару автомобіль загорівся.

Прибулі на місце рятувальники виявили в вигорілій машині тіло пасажира, попередньо, жінки. Водій Lanos отримав травми різного ступеня, перебував у свідомості, але практично нічого не пам’ятав. Він сказав, що працює в таксі і віз клієнта до місця призначення.

BMW після аварії опинився в кюветі. За словами поліцейських, водій позашляховика втік з місця аварії. У машині вони не виявили документів, але залишаючи місце події підозрюваний не встиг зняти номери з авто. Попередньо, він втік в в лісопосадку вздовж дороги. Поліцейські вживають заходів щодо його розшуку та затримання. пише - lisovasotnya

Читайте також