"П*дараса кусок, какую-то х*йню придумал. Чего мы поперлись сюда?": Українські контррозвідники перехопили розмову офіцера Росгвардії РФ

04 березня 2022 р. 11:21

Українська контррозвідка перехопила розмову одного з офіцерів Росгвардії – одного із підрозділів російських окупантів, які вторглися до нашої країни. Вони перебувають під Бородянкою Київської області.

Дзвінок окупант здійснив, ймовірно, дружині. У ньому він сказав, що не розуміє, що вони тут взагалі роблять і криє матюками президента РФ Володимира Путіна. Запис та розшифровку в Telegram опублікував військовий кореспондент Андрій Цаплієнко.

Прізвище окупанта не називається, але відоме його ім'я – Олександр. Під час розмови з жінкою на ім'я Марина (імовірно дружина) вони скаржилися на санкції Заходу: "З нашими літаками взагалі повна ж*па – 800 літаків, які були куплені в лізинг, їх забирають. Запчастини, які там теж надсилали на літаки – розгорнули назад. Тобто, літати взагалі не буде на чому".Також Олександр сказав, що не розуміє, навіщо їх прислали сюди. На запитання, чи продовжують їх колони рухатися, він відповів: "Не рухаємося, стоїмо".

"П*дараса шматок, якусь х*йню придумав, г*ндон, а що за привід взагалі? Чого ми поперлися сюди?" – запитує він. Також окупант покрив матюком й російського пропагандиста Володимира Соловйова. Увага! На запису багато нецензурної лайки!

Читайте також