Петро Порошенко своїм вчинком визвав шквал емоцій в мережі

30 травня 2019 р. 22:50

Фонд збирається витратити кошти на організацію національного відбору до збірної України на Invictus Games у Гаазі у 2020 році

П’ятий президент України Петро Порошенко передасть Фонду «Повернись живим» та волонтеру зі Львова, засновнику ГО «Допоможи фронту» Богдану Масляку, 1,75 млн грн. Про це екс-голова держави заявив сьогодні, 30 травня, в ході зустрічі з засновником Фонду Віталієм Дейнегою та Богданом Масляком. Кошти між благодійниками будуть поділені порівну – по 875 тис. грн.

1,75 млн грн політик виграв у суді. Нагадаємо, ВВС опублікували матеріал, де вказали, що посередники Порошенка заплатили щонайменше 400 тис. доларів за першу зустріч з тоді новообраним президентом США Дональдом Трампом. Тепер уже екс-голова України заявив, що ця інформація не відповідає дійсності і подав у суд. В результаті, адвокати політика виграли справу: суд у Лондоні визнав матеріал ВВС однобоким та стягнув з журналістів грошову моральну компенсацію.

Фонд «Повернись живим» планує витратити кошти на організацію роботи національного відбору до збірної України на Invictus Games.

«Ми ще не визначилися остаточно, але найбільш вірогідний варіант – гроші будуть використані на організацію національного відбору до збірної України на Invictus Games у Гаазі у 2020 році», – прокоментував Дейнега.

Керівник Фонду також підкреслив, що «Повернись живим» є аполітичною благодійною організацією, яка не агітує за жодного з політиків, хоч і залишає за собою право критикувати їх. 

Джерело

Читайте також