“ПІСЛЯ КОНОТОПУ ДіЛО ПіШЛО… Сьогодні в Одесі поліція затримала СОРОК озброєних ТІТУШОК… Один з них РОСІЯНИН” (ФОТО, ВІДЕО)

29 липня 2018 р. 12:23

“ПІСЛЯ КОНОТОПУ ДіЛО ПіШЛО… Сьогодні в Одесі поліція затримала СОРОК озброєних ТІТУШОК… Одін з них РОСІЯНИН”

Як нам повідомив керівник відокремленого підрозділу «Міжнародна антикорупційна асамблея» в Одеській області Анатолій Коломієць, зловмисники відібрали у персоналу підприємства телефони, гроші та інше майно, після чого побили і закрили в підвалі.

– Через деякий час прибули правоохоронці, які оперативно затримали рейдерів, у яких затримали різну зброю – гвинтівки, гранати та пістолети. Всі вони позиціонували себе представниками «Айдара» і людьми депутата Сергій Мельничука. Лідером групи був Володимир Щасливий, який після затримання кричав, що поставить всю Одесу на коліна, – зазначив Анатолій Коломієць.

Рейдерами були жителі чотирьох міст країни. При цьому, у них було посвідчення співробітників охоронного агентства «ВІП Захист», засновникам якого є син Мельничука.

Крім цього, зловмисникам обіцяли по 100 доларів за захоплення підприємства і по 1 тис. грн за добу на ОДБК. За інформацією антикорупціонера, наймачами є Марина Арташ і екс регіонал Денис Данильчук, які підозрюються у шахрайстві.

Джерело

Читайте також