Побитий фізкультурник  розповів, чим саме викликав лють батька школяра

20 січня 2019 р. 10:15

В ображеного учня був день народження.


 

У київському ліцеї показали кадри бійки, під час якої батько 4-класника відгамселив учителя фізкультури. Постраждалий зараз у лікарні, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

“Він здоровий дядько, мене підняв, гупнув о спину. Тоді я втратив трошки свідомість на деякий час, збилось дихання”, – розповів учитель Ігор Матвієнко. Його стан коментують лікарі. “Встановлено діагноз: cтрус головного мозку, загальна травма грудної клітки, забій грудної клітки, забій легень”, – розповів завідувач відділення політравми лікарні швидкої медичної допомоги Віктор Дорош. 

Конфлікт розгорівся, коли 4-класник поскаржився батькові на вчителя, котрий на учня кричав і довів до сліз. “Було так, що я на нього нагарчав, взяв за руку, відвів до дверей”, – пояснив педагог. Пізніше вчитель вибачився і перед учнем, і перед його татом, однак це не заспокоїло розлюченого тата.

Агресія перелякала педагогів настільки, що одна з вчителів сьогодні звільнилася. Батьки інших учнів стали на захист фізкультурника, бо діти вчителя люблять. Хоча не відкидають, що фізкультурник міг накричати на хлопця, бо той полюбляв бешкетувати. “У нього день народження був у той день. Можливо, у нього була підвищена якась емоційність. Я не знаю”, – припускають вони. “Я не бачила такого вчителя, який займаючись з дітьми по 2,5 години, потім каже: хлопці, а тепер, поки не всі батьки зійшлися, давайте в футбол швидко. Це реально так. Щоб дітей виманити з секції тхеквандо, треба ще добре померзнути на морозі”, – кажуть батьки.

А от дружина чоловіка, який побив фізкультурника, нарікає, що вчитель принижував їх сина перед усім класом, а потім сильно схопив за плече. Це настільки шокувало малого, що він розплакався і зараз потребує психологічної допомоги. Саме сльози сина, за словами дружини, і розлютили чоловіка. “Він прийшов у школу. Чоловіча бійка”, – вважає вона. Сам батько, який побив учителя, прийшов до поліції разом адвокатом, чоловіка затримали. Володимиру тепер найближчим часом мають обрати запобіжний захід. Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Кореспондент ТСН Інна Власова 

Джерело

Читайте також