Попередження: Якщо ви бачите пластикову пляшку на колесі автомобіля, ви в небезпеці

04 березня 2019 р. 22:05

Необхідно поширити цю інформацію, щоб ніхто не попався на цей прийом!

Злочинці, які обкрадають водіїв і їх автомобілі — головний біль поліції по всьому світу. Кмітливі злочинці постійно придумують нові способи крадіжки автолюбителів.

Сьогодні поліція попереджає про новий спосіб, яким користуються злодії, для того щоб вкрасти цінні речі з автомобіля або навіть саме авто. Спосіб досить простий і злодії починають діяти на місці парковки.

Злочинці непомітно поміщають порожню пластикову пляшку поверх колеса автомобіля з боку пасажирського місця. Таким чином, водій не бачить цього. Потім вони чекають.

Коли водій рушає з місця, він чує дивний шум, який видає мнеться в колесі пляшка. Не знаючи про існування пляшки і ховаються за рогом злодіїв, інстинктивно водій виходить з машини, щоб дізнатися, звідки виходить сторонній звук.

Саме в цей момент злодії реалізують свій підлий план.

Поки водій оглядає машину, злодії отримують прямий доступ до незачинені транспортному засобу, чого не могли зробити раніше.

Вони можуть заволодіти майном з автомобіля або, якщо водій залишив свій ключ у замку запалювання, покинути місце злочину на машині жертви.

У цьому ролику з YouTube, який був переглянутий майже 6 мільйонів разів, чоловік попереджає про це новому вигляді злочину. Він демонструє, як саме злодії здійснюють свій план, і просить всіх поділитися цією інформацією, щоб якомога більше людей дізналися про цей спосіб і могли захистити себе. Подивіться, як відбувається злочин на відео нижче:

P.S. Я вважаю, важливо поширити це попередження, щоб більше людей дізналися про новий спосіб автокрадіжки. Навіть якщо це допоможе одній людині, значить воно того варте!

Читайте також