Потужний рецепт очистить бронхи і легені від слизу, і швидко позбавить від кашлю, бронхіту і не тільки!

08 квітня 2019 р. 05:25

Фініки – потужний засіб для лікування кашлю та бронхіальних проблем. Дізнайтеся як їх вживати для лікування, а також для очищення легенів.

Фініки  – це один з плодів з найбільшим енергетичним багатством: 100 грам (близько 10 штук) сприяють 275 ккал. А це говорить про те, що вони ідеальні для швидкого поповнення енергії і сил, особливо після хвороби.

Властивості і переваги

Фініки мають поживні речовини: цукру (66%), що складаються в основному з глюкози і фруктози. Вітаміни групи B, особливо B1, B2, ніацин і B6. Ці вітаміни, серед інших функцій, сприяють використанню цукрів клітинами нашого організму. Фініки містить значну кількість всіх цих вітамінів, що допомагає людині швидко відчути бадьорість.

Фініки багаті головним чином калієм, залізом, магнієм, фосфором і кальцієм, в цьому порядку важливості. Мікроелементи міді і цинку також присутні в значних кількостях.

Це дуже поживний і енергійний плід. Його вміст білка, який ледве сягає 2%, досить мало, але воно перевищує кількість більшості свіжих фруктів, крім авокадо. Дуже важливо, що це досить повні білки і легко засвоюються організмом. Що стосується жирів, то вони ледь досягає 0,5%.

Ось як використовувати фініки для лікування респіраторних проблем і не тільки:

Найважливішими дієтичними застосуваннями цих фруктів є:

Респіраторні захворювання:  фініки традиційно використовуються для заспокоєння кашлю, коли він надмірно сухий і для боротьби із застудою. Вони надають пом’якшувальний ефект на бронхи, звільняючи від слизу і мокротиння, там самим припиняючи кашель.

Гіпопротеїнові дієти:  Фініки дають дуже мало протеїнів пропорційно їх енергетичного багатства. Це дуже корисно, коли вам потрібно обмежити вживання білка, наприклад, з нирковою недостатністю.

Енергетичні дієти:  вживання фініків має підбадьорливий. Тому, вони рекомендуються в разі втоми або слабкості в будь-якому віці, особливо після хвороби. Через їх багатства в цукрі, вітамінах і мінералах (в тому числі залізо), підлітки, спортсмени, вагітні та жінки особливо виграють від споживання фініків.

Візьміть близько 100 грам (10-12 штук) фініків і півлітра молока. Нагрівайте протягом декількох хвилин, але не кип’ятіть. Фініки з молоком швидко усувають кашель, бронхіт, застуду, грип та інші проблеми з дихальними шляхами. Ви можете додати ложку меду, а також використовувати рослинне молоко. Хорошим варіантом буде вівсяне, рисове, кунжутне, мигдальне, а також молоко з волоського горіха і насіння соняшнику.

Пише -lisovasotnya.com

Читайте також