Притула поставив на місце 1+1 після скандалу на Євробаченні 2019: зачепили за живе

20 лютого 2019 р. 10:20

Просто пожартував і тут почалося

Відомий гуморист Сергій Притула вже не вперше отримує порцію критику на свою адресу через жарти. Приміром, коли він покепкував над Зеленським, порівнявши його кандидатуру із артистами шоу "Танці з зірками", коментарі посипалися один за одним.

Хоча сам ведучий не раз пояснював: недоброго задуму у нього не було, а всю іронію треба сприймати виключно з почуттям гумору, а не як звинувачення тієї чи іншої людини.

Другий півфінал Національного відбору на Євробачення-2019 також відзначився кількома скандалами у мережі. Зокрема, шквал коментарів викликав коментар телеведучого Сергія Притули щодо вбрання співака KHAYAT (справжнє ім'я – Андрій Хаят).

KHAYAT, учасник Національного відбору на Євробачення 2019

Артист вийшов на сцену Національного відбору у вбранні, що нагадувало халат. У такому одязі KHAYAT презентував свою пісню Ever, що поєднала фольклорні мотиви з електронною музикою.

KHAYAT, учасник Національного відбору на Євробачення 2019

За традицією, після ефектного номера з артистом поспілкувався ведучий шоу Сергій Притула. Шоумен згадав історію з побиттям  KHAYAT у Києві, дотепно поєднавши інцидент з образом співака.

"Якщо ви так одягаєтесь у метро, то не дивно, що вас побили!", – пожартував Сергій Притула.

І після цього Притулу просто "атакували" у мережі, засудивши за такі слова. До них долучився і журналіст відомого телеканалу Дмитро Фурдак, який назвав Притулу "гомофобом". Пише - znaj.ua

Читайте також