"ПриватБанку" плювати на рішення суду": В Україні розгорівся гучний скандал - банк приписує клієнтам неіснуючі кредити

14 лютого 2022 р. 09:07

"ПриватБанк" звинуватили в нарахуванні неіснуючого боргу за кредитом, хоч він і був погашений клієнтом банку. На порталі "Мінфін" чоловік зазначив, що картку з кредитним лімітом він відкрив у 2017 році, передають Патріоти України.

"Успішно користувався до 2019 року, потім проблеми зі здоров'ям примусили взяти паузу з роботою. Доходів не було довго, мене утримували батьки. Платити по карті обов'язкові платежі не мали можливості. Потім був суд, через приватного виконавця з мене стягнули всю суму, яку постановив у рішенні суд", - розповів клієнт банку.

За його словами, його "борг" сплив через три роки. "Після реабілітації вже у 2022 році беру звіт в УБКІ і виявив, що за мною тягнеться ще понад 4 тисяч гривень. З них щось близько 600 грн. "тіла" та інші відсотки. Зв'язався з техпідтримкою, але вони гинуть свою лінію - у вас борг. ПриватБанку плювати на рішення суду і здоровий глузд. І цим самим ще тягнуть на дно мене перед іншими банками", - поділився незадоволений клієнт. Співробітники ПриватБанку у відповіді на скаргу відзначили, що фахівці перевірять інформацію з даного питання і зв'яжуться за результатом.

Читайте також