"Привяже і накачає препаратами": Сенцов пояснив, чому не довіряє російським медикам

08 серпня 2018 р. 14:10

Адвокат українського бранця опублікував новий лист від нього

Олег Сенцов не довіряє російським медикам та не має наміру припиняти голодування. Лист зі зверненням українського бранця опублікував на своїй сторінці у Facebookйого адвокат Дмитро Дінзе. Правозахисник повідомив, що російські медики налаштовані вкрай вороже до його підопічного.

Захисник розповідає, що тільки-но лікар дізнався, хто може потрапити до нього на прийом, то почав погрожувати. Мовляв, "прив'яже Олега до лікарняного ліжка, накачає його насильно медичними препаратами та штучним харчуванням".

Саме тому Сенцов відмовляється від шпиталізації, попри погіршення стану здоров'я. У нього знизився рівень гемоглобіну, виникла анемія. Також занадто низький пульс – близько 40 ударів на хвилину. Але сам політв'язень вкотре наголошує, що він не хворий, а голодує. І не припинятиме, допоки Кремль не виконає його вимоги.

Крім того, пізніше Дмитро Дінзе написав, що "за інформацією від дипломатів, які контактують з Росією", Сенцова не збираються відпускати. "За типом, нехай помирає в науку іншим ув'язненим", – зазначив адвокат і уточнив, що хоча це лише чутки, проте не брати їх до уваги не можна.

Джерело

Читайте також