"Привозили і 14-річних": російська ескортниця розповіла про оргії на Близькому Сході

19 листопада 2018 р. 22:02

Наталя поділилася, що в ролі жриць кохання він розглядав дівчат від 18 до 23 років. До братів принца і еміра Дубая привозили навіть 14-річних — незайманим вони платили вдвічі більше. Проте, за словами дівчини, Хамдан любить скромність і не припускає розпусти.

Російська ескортниця Наталія розкрила таємниці пікантного бізнесу на Близькому Сході. - пише Обозреватель

Так, в інтерв'ю для MK.ru дівчина розповіла, що жила на особистих островах члена правлячої династії наслідного принца Об'єднаних Арабських Еміратів Хамдана ібн Мохаммеда Аль Мактуми.

 

"Тут такий нюанс — необов'язково, що принц вибере тебе. Він довго думає, придивляється до дівчат. Хамдан займається любов’ю тільки з найкрасивішими — це зазвичай чотири дівчини", — зазначила Наталія.

Також вона додала, що його обраниць вчили майстерності сексу перед тим, як відправити до нього, щоб підвищити градус у відносинах.

"Тренінги проводять нубійці, це народ на півдні Єгипту і півночі Судану, в історичній області Нубія. Араби чомусь вважають їх гуру в сфері любовних утіх", — поділилася дівчина.

Що стосується інших шейхів — у них були дещо інші розваги. Наталя розповіла, що чула, як один із них запросив додому дівчину і нібито наказав їй займатися сексом із собаками, а сам дивився на статевий акт і самозадовільнявся.

"У нього живуть два великих натренованих дога. Він дивився на статевий акт дівчини з псами і самозадовільнявся. Після цього заплатив їй пристойну суму і вигнав", — додала дівчина.


Також колишня ескортниця зазначила, що займатися любов'ю їх ніхто не примушував — все це відбувалося за згодою самих дівчат.

Як повідомляв OBOZREVATEL, скандальна російська актриса, екс-учасниця телешоу "Дом-2" Вікторія Боня визнала, що її відносини з олігархом П'єром Андюраном були фіктівними. Вона заявила, що Андюран заплатив їй півмільйона доларів. Ці гроші телеведуча відпрацьовувала появами на килимових доріжках із "нареченим".

Читайте також