"Пташка нащебетала, що Москва поширює серед духовенства РПЦ "чутки" про те, що митрополит УПЦ МП Онуфрій може скоро..."

25 вересня 2018 р. 16:48

Пташка нащебетала, що Москва поширює серед духовенства РПЦ “чутки” про те, що митрополит УПЦ МП Онуфрій може скоро загинути від руки українського націоналіста.

Це дуже небезпечна річ, оскільки свідчить про можливість підготовки РПЦ-ФСБ нової провокації і створює для неї інформаційне підґрунтя.

А саме здатна фiзично лiквiдувати митрополита Онуфрiя, таким чином надавши пiдставу для чергового загострення ситуацiї в Українi та нової хвилi “порятунку православного населення” вiд нацiоналiстiв. Метод цей не новий, НКВС/КДБ вже не раз так робило.

Згадаймо, наприклад, Петлюру та Коновальця – руками “відданих патріотів та націоналістів” чи новачком як в Солсбері – ми ж пам’ятаємо дивний випадок під час зустрічі на Фанарі…, повязаний з дiями саме особистого охоронця Кирила (який стояв за його спиною), а не з служителем Фанару, на якого перевела та сконцентрувала увагу росiйська пропаганда.

Тому, пане Онуфрій, благаємо вам бути обережним. Уважно придивіться до всіх, хто поруч з вами, і чи немає серед них людей, здатних на подібне безбожне діяння!

Джерело

Читайте також