Реакція мешканців Донецька на чутки про "наступ" ЗСУ: "Швидше б повернутися в Україну"

20 березня 2021 р. 11:34

Частина мешканців окупованого Донецька була б дуже не проти, щоб чутки про можливий "наступ" ВСУ були не тільки чутками.

Будучи прекрасно обізнаними про ситуацію на лінії розмежування, проукраїнськи налаштовані жителі Донецька пишуть в соцмережах про те, що будь-яка інформація про продвижениях ВСУ в районі бойових дій їх радує, повідомляє dialog.ua

Вони прекрасно усвідомлюють всю безперспективність "народної республіки", яка, якщо не буде деокупації, перетвориться в чергове Придністров'я або чергову Абхазію, тобто в територію, де розвиток не просто зупинився, а він неможливий в принципі.

Мешканці Донецька втомилися бути в заручниках у окупаційної "влади" і у її кремлівських кураторів.  Донеччанам хочеться мати роботу з пристойним заробітком, мати можливість поїхати в будь-який населений пункт України або навіть в будь-яку точку світу.  Але, живучи на окупованій території, донеччани позбавлені таких можливостей, як позбавлені практично всіх демократичних прав і свобод.

Жителі ОРДО гранично втомилися від окупації, і тому, коли заговорили і ймовірний "наступ" ВСУ, в соцмережах з'явилися такі пости і коментарі: "Швидше б повернутися в нормальну країну, в Україні, і не бути д ** ой під назвою" ДНР "  , "Всі тут хочуть жити, працювати, подорожувати, розвиватися", "Так, скоріше б повернути Донецьку свободу !!!"

Іноді в дискусії вступають пособники окупантів і лякають "різаниною" в разі звільнення того ж Донецька.  Але такі люди дуже швидко "зливаються" з дискусій, як тільки їм пропонують надати стовідсотково вірні докази "знищення мирного населення" в раніше звільнених містах Донбасу.

За матеріалами dialog.ua

Читайте також