Реакція Порошенка на результати екзит-полів. Це потрібно чути! (ВІДЕО)

31 березня 2019 р. 21:08

Чинний Президент України Петро Порошенко прокоментував інформацію про те, що у першому турі виборів за даними екзит-полів лідирує кандидат Володимир Зеленський. Сам Порошенко на другому місці за лідерством, тож потрапляє у другий тур виборів.

Пише 24 канал

Відповідно до результатів Національного екзит-полу станом на 18:00, на виборах президента лідирує Зеленський Екзит-пол на виборах президента України-2019: відомі результати голосування з 30,4% голосів та Порошенко – 17,8% голосів.

Порошенко подякував усім, хто взагалі прийшов на вибори і проголосував.

"Ключовою передумовою нашого курсу є вільні і демократичні вибори. І сьогодні я всіх вітаю з тим, що Україна блискуче пройшла цей тест", – сказав чинний президент.

Він назвав вибори такими, що відповідали всім стандартам ОБСЄ та подякував виборцям за те, що його команда продовжує боротьбу у другому турі.

"Я хотів би подякувати тим виборцям, які незважаючи на тонни бруду, які йшли хоч з п’ятої колони Росії, хоч від каналів олігарха-втікача, дуже швидко розібралися у хитросплетінні з 39-ти кандидатів, і не чекаючи другого туру, вже зараз підтримали вступ України в НАТО та ЄС", – заявив Порошенко.

Читайте також