Роман Сініцин: "Тут така справа. Важлива і потребує резонансу. Вчора керівники відділів безпеки УПЦ МП..."

30 вересня 2018 р. 10:58

Тут така справа. Важлива і потребує резонансу.

Вчора керівники відділів безпеки УПЦ МП (ага, у них є своя служба безпеки, не знали?) прийняли рішення про початок пікетів і провокацій поблизу місць проживання екзархів Константинопольського патріархату, котрі прилетіли у Київ у справі Томосу.

На 1 жовтня звозять з регіонів і мобілізують в Києві своїх біснуватих прихожан і спортіків (різні підконтрольні охоронні фірми).

Є представники УПЦ (агенти ФСБ), які вчора прийняли таке рішення, власне це кервіники “відділів безпеки”, простігоспаді, цієї фсб-шної структури:

– о. Михайло Варахоба (Хмельницька єпархія),
– о. Сергій Грицаюк (Житомирська єпархія),
– о. Георгій (Тернопільська єпархія),
– о. Віктор Земляний (Рівненська єпархія),
– о. Олег Точинський (Волинська єпархія),
– о. Василь (Івано-Франківська єпархія)
– о. Олексій Радіонов (Сумська єпархія).

Що я хочу сказати. Адреси проживання і місця перебування цих і інших мракобєсів в рясах відомі.

Велика кількість священників в УПЦ МП зрозуміли, що діла не буде і зливають інформацію активістам і в УПЦ КП, куди збираються переходити разом з своїми приходами у разі надання Томосу.

Уся ця гундяєвська шарашкіна контора зараз тріщить по швам і скоро лопне. Але наостанок вони вирішили ще побриткатись, з тітушньою, зброєю і кровопролиттям.

 p.s. А ще наснилось сьогодні, що там, за відомими адресами, зовсім згодом щось згорить або з вищеперерахованими фесерами щось трапиться непоправне. В разі, якщо в Києві ці ідіоти таки підуть на провокації щодо екзархів, та й взагалі.

Репост будь-ласка.

Рома Сініцин

Джерело

Читайте також