Росія вдарить з подвоєною силою: українців попередили про важливе

17 квітня 2018 р. 17:28

У МЗС вважають, що ймовірність досить висока

Через останні події в Сирії, американські санкції і згуртований тиск Європи Росія може з подвоєною силою вдарити по Україні. Просто тому що може. Про це заявив Василь Бондар - заступник голови Міністерства закордонних справ.

Стовідсотково про можливу реакцію Росії на дії західних союзників в Сирії не скаже ніхто, оскільки невідомо, що в голові у пана Путіна. Але готуватися треба до гіршого. Минулого тижня разом зі словацьким колегою я був на сході, і ми побачили, що наші захисники готуються до оборонних дій і до найгіршого сценарію", - сказав чиновник.

За словами заступника міністра, українська дипломатія на даний момент працює над тим, щоб трохи змістити фокус уваги світової громадськості з подій в Сирії на Україну в тому сенсі, що в східному регіоні точно так само можливий черговий удар з боку Росії, який доведеться "відбивати" всім світом.

"Україна відображатиме його фізично, а весь цивілізований Захід буде робити це політично і ангажувати світову протидію агресору", - резюмував Бондар.

Читайте також