Розвідка повідомила про російський спецназ, який проводить випробування нового озброєння на Донбасі.

25 листопада 2019 р. 15:18

Кадрові військовослужбовці ЗС РФ вивчали обстановку в районах передових позицій.

Російський спецназ прибув на окупований Донбас для випробування нових зразків озброєння. Про це повідомляє Міноборони з посиланням на дані Головного управління розвідки.

Як зазначається, минулого тижня у з’єднання і частини 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ прибули російські спецназівці із засобами технічної розвідки і снайперськими гвинтівками, у т. ч. невстановленого зразка.
“Ці кадрові військовослужбовці ЗС РФ вивчали обстановку в районах передових позицій з використанням завезеного ними обладнання і виконували завдання у складі снайперських пар і розвідувальних груп”, – сказано в повідомленні.

У Міноборони додали, що командування ЗС РФ продовжує використовувати тимчасово окупований Донбас як полігон для підготовки в бойових умовах особового складу підрозділів спеціального призначення ЗС РФ і випробування нових зразків озброєння.

Нагадаємо, на Донбасі, в неділю, 24 листопада, російські незаконні збройні формування з мінометів 82-го калібру обстріляли позиції українських військових поблизу Водяного.

Зазначимо, президент Володимир Зеленський заявив, що треба домовлятися про повернення наших територій на “нормандської зустрічі”. “Я хочу говорити про повернення Донбасу з чіткими термінами”, – заявив він.

 А ми тим часом, відводимо війська, демонтуємо наші бліндажі, відкриваємо мости. Ось такі справи маємо на сьогодні.

За матеріалами mil.gov.ua

Читайте також