Шахрайка «нагріла руки» на довірливих киянах, продаючи їм липові путівки

21 липня 2020 р. 16:54

Під суд пішла шахрайка, яка обманювала киян, продаючи їм неіснуючі туристичні путівки. Також вона нібито займалася продажем побутової техніки.

Деталі:У Києві судять шахрайку, яка на туристичних путівках і продажу побутової техніки обдурила громадян на 700 тисяч гривень. Про це інформує прес-служба столичної прокуратури.

Як зазначили у відомстві, підозрювана, не будучи оператором по наданню туристичних послуг і не маючи на меті наміри і можливості виконувати зобов'язання за договорами про туристичне обслуговування, поширювала інформацію серед своїх знайомих і родичів про вигідні умови придбання путівок на відпочинок в Туреччині та Єгипті з вигаданої пільгової програмі.

Крім того, підозрювана вводила знайомих в оману щодо можливості придбання побутової техніки зі знижками через відому торгову мережу, хоча насправді у неї таких можливостей не було, і вона не мала жодного відношення до зазначеної компанії.

За результатами розслідування встановлено 43 факти шахрайського заволодіння зловмисницею коштами 18 громадян в період з жовтня 2016 по листопад 2018 року

Зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, і обвинувальний акт спрямований до суду для розгляду по суті.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Подільського управління поліції ГУ ПП в Києві.

Читайте також