Що чекає на вас в Новому році? 5 найдостовірніших ворожінь, які розкажуть про майбутнє

31 грудня 2018 р. 14:59

Не втрачайте шанс дізнатися про своє майбутнє

Новий рік - чудове свято. В цей день вся сім'я збирається за столом, дарують подарунки один одному і весело проводять час. Однак, крім цього, в Новий рік можна дізнатися про своє майбутнє. У новорічну ніч ворожіння є одні з найбільш достовірних. Про це повідомляє Clutch.

Ми підібрали кілька способів, які ви можете спробувати.

Ворожіння на Новий рік по перстню

Якщо ви не заміжня і хочете дізнатися, коли трапиться найщасливіший день, використовуйте перстень. Прикріпіть його на волосок і опустіть в порожній стакан. Скільки разів перстень вдариться об стінку склянки, вам стільки років чекати до весілля.

Ворожіння на Новий рік по дзеркалу

Перед дзеркалом поставте графін або келих з водою, посудину оточіть з трьох сторін палаючими свічками. Щоб побачити майбутнє, дивіться крізь воду в дзеркало. Напевно ви щось там побачите.

Ворожіння на Новий рік по книзі

Дуже відомий спосіб дізнатися своє майбутнє. Покладіть на обкладинку закритої книги ліву руку і поставте запитання. Потім відкрийте книгу навмання і прочитайте рядок, на якій вкаже великий палець лівої руки.

Ворожіння на Новий рік за рісом

Над банкою з рисом потримайте ліву руку долонею вниз і задайте вголос питання. Потім візьміть жменю рису і висипте на серветку. Якщо кількість зерен парна – відповідь "так". Якщо непарне – "ні".

Ворожіння на Новий рік за звуками

Звуки в Новий рік мають велике значення, тому прислухайтеся до них, щоб дізнатися своє майбутнє. Церковний дзвін – будуть важливі події в сім'ї, нявкання кішки – з'явиться новий симпатичний сусід, гавкіт собаки – у вас буде новий друг або наречений, пташині голоси за вікном — до гарних новин.

Читайте також