Шефір розповів про майбутнє студії “Квартал 95” та що вони будуть робити з російським ринком.

01 червня 2019 р. 01:47

Шефір розповів чи буде Квартал пародіювати Зеленського Співвласник студії “Квартал 95” Борис Шефір розповів про плани проекту.

Шефір розповів, що його політика не цікавить, тому він має намір залишитися в “Кварталі”. Також він розповів, як тепер буде працювати студія без Володимира Зеленського, і чи будуть пародії на нового президента.

“Вова не смішний. Його дуже важко пародіювати. Він не говорить дурниць … Він смішний тільки на сцені, коли когось пародіює. А так він не буде, як Кличко, говорити різну нісенітницю або, як Ляшко зі своїм андеграундом. Але пародію на Володю ми вже придумали “, – розповів він.

Також Шефір розповів, що компанія планує вийти на ринок і в інших країнах світу. Але для цього знадобиться багато часу, не рік і не два.

Також він розповів, що студія “Квартал 95” буде робити з російським ринком.

“Знаєте, скільки коштує серія? 40-50 тисяч доларів – середня ціна по Україні. Деякі взагалі ставлять 20 тисяч. А російський канал платить 200 тисяч. Ви розумієте наскільки буде відрізнятися якість? Я зняв за 200 тисяч, продав – і ці гроші прийшли в країну … І я ще заплачу податки, влаштую на роботу 2,5 тисячі осіб (стільки у нас зараз працює) “, – пояснив він.

Джерело

Читайте також