Штурм ворожого ВОПа, 7-200, 1-300. Відео Ведмедів. Як швидко Ведмедям заборонять стріляти?

18 липня 2020 р. 17:39

 ніч на 16 липня українські "Ведмеді" штурмували ВОП так званої ДНР. Це була акція помсти за розстріл чорного тюльпана під час оголошеного перемиря та режиму тиші. В результаті обстрілу український медик загинув, і військовослужбовець отримав поранення.

Штурм ВОП-а було знято на камеру. На відео видно, як спецпризначенці прокрадаються до укриттів противника, стріляють з гранатомета та закидають позиції гранатами. В результаті оперції жоден боєць "Ведмедів" не постраждав, на відміну від російських найманців. Серед який (як зазначає автор) 7 убитих та один поранений.

Нагадаємо, що російські війська не припиняють обстрілів ні на день, закладають фугаси та розтяжки, стріляють в населені пункти та в машии швидкої допомоги. ВОни порушують Мінські домовленості та звичаї ведення війни. До поки влада бездіє лазутчики беруть контроль у свої руки.

Після подібних акцій в так званих "Л/ДНР" остаточно відбивається бажання йти в "ополчення" та відбувається масове дизертирство. Бунти вгамовують як правило МГБ-шники та підсилення із РФ.

Разом з тим, військове командування як за Порошенка так і за Зеленського не підтримує подібні акції та вилазки всебічно намагаючись створити умови, щоб подібних диверсій було якомога менше. 

До недавна, українські політики не називали україно-російську війну війною, а російська пропаганда в Україні і досі не заборонена, як і російський бізнес, банки та громадські організації.

джерело - Олександр Ведмідь

Читайте також