Сироїд: Ну от хто жене Президента Зеленського на ешафот капітуляції? Набридло бути Президентом України?

06 червня 2019 р. 13:10

Ну от хто жене Президента Зеленського на ешафот капітуляції?

Вчора Росія його голосом пропонувала залучити начальника Генштабу до мінських псевдо перемовин. Сьогодні Росія голосом перепризначеноного ним Кучми пропонує зняти економічну блокаду з окупованих територій.

Блокада запроваджена рішенням РНБО, введеним в дію указом Президента 15 березня 2017 року. Того дня, коли за допомогою Голубана у Верховній Раді намагалися переворот здійснити.

Нагадаю причини блокади:
– торгівля з окупованими територіями посилювала їхню економіку. Тобто ми годували тих, хто нас вбивав;
– торгівля з окупованими територіями підривала боєздатність наших військ. Режим припинення вогню з обох сторін дотримувався тільки тоді, коли йшли ешелони. Тобто наших військових змушували ставати спільниками ворога і їх це обурювало;
– торгівля з окупованими територіями була економічно вигідною не Україні, а Ринату Ахметову, Петру Порошенку і їхнім спільникам.

Логіка Росії зрозуміла: зняття блокади – амністія для бойовиків – вибори на окупованих територіях – особливий статус – контроль Росії над Україною. Капітуляція за п‘ять ходів.

А Володимиру Зеленському це навіщо? Набридло бути Президентом України – хоче стати генерал-губернатором Росії на землях малоросії?

Oksana Syroyid

Читайте також