Сьогодні о 09.00 вилетів літак на борту якого Новинський та Онуфрій. КГБісти екстренно летять на таємну зустріч з Гундяєвим

08 вересня 2018 р. 17:58

Одіозний депутат Вадим Новинський разом з главою УПЦ МП Онуфрієм таємно вирушив до Білорусі на зустріч з московським патріархом Кирилом.

Про активність Московської патріархії повідомила в Facebook “Українська Помісна Православна Церква”. За даними ресурсу, шанувальник і спонсор Московської патріархії Новинський з Онуфрієм вирушили до білоруського Гомеля в суботу, 8 вересня. Виліт чартерного рейсу з ними на борту відбувся в 9 ранку з аеропорту Чернівців.

“Українська Помісна Православна Церква” не сумнівається, що в Гомелі делегація з України має намір зустрітися з начальником – патріархом Кирилом. “Поїхали отримувати вказівки з Москви на випадок отримання УПЦ КП Томосу”, – висловив упевненість ресурс. Варто зазначити, що представники Московської патріархії екстрено відправилися на таємну зустріч з Гундяєвим після того, як Вселенський патріарх послав в Україну 2 єпископів для створення Єдиної церкви. У Москві дуже розсердилися через це рішення Варфоломія, дозволивши собі погрози на його адресу.

Джерело

Читайте також