Соня Кошкіна поставила Зеленському «діагноз», від якоrо йому вже не «відмuтuся»

25 березня 2019 р. 13:28

Журналістка безапеляційно порівняла кандидата в президенти з Януковичем і звинуватила його в боягузтві через нав’язливого бажання уникнути незручних запитань представників ЗМІ та страху перед ефірами. Тисячі «лайків» і сотні коментарів набрав пост шеф-редактора видання «Лівий Берег» Соні Кошкіній, присвячений одному з фаворитів президентських перегонів Володимиру Зеленському, повідомляє «Діалог.UA».

Розсерджена журналістка каменя на камені не залишила від кандидата через його невиконаної обіцянки з’явитися в прямий ефір до представників ЗМІ для відвертої розмови. Заради цієї події Кошкіна спеціально перервала відпустку, інші ЗМІ теж ретельно готувалися, але так і не зустрілися з кандидатом. Втім, Кошкіна уточнила, що до кінця не повірила в «явище Зеленського» і виявилася права.

Раніше: «Я не вмію мовчати», – Геращенко викликала фурор в Мережі, «розбивши під горіх» кандидата Зеленського

«Відразу сказала колегам, що в його поява не вірю.

Навіть з огляду на те, що канал йому явно дружній. Чи не божевільний ж він, в кінці-кінців: за десять днів до виборів виходити в прямий ефір тет-а-тет з журналістами. Це ж про зовнішню політику доведеться говорити, вектор розвитку держави, оборону, фінанси. Авось ще попросять абревіатуру якусь розшифрувати. Ну типу «МВФ» або «НАТО». Без сценарію, підказок і «затримки в шість секунд» », – обурюється журналістка.
Замість прямого ефіру Володимир з’явився на екранах телевізорів виборців у власній квартирі і дав комфортне інтерв’ю «запрошеним гостям», чим ще більше розлютив Соню Кошкіну, яка порівняла молодого політика з Януковичем і Азаровим. Вони теж були знамениті тим, що питань прямих уникали, а інтерв’ю любили давати в своїх резиденціях, «придворним» представникам ЗМІ.

«Боягузтво – це діагноз. Боягузтво чоловіки … Чоловіки, що претендує на звання «політика» », – резюмувала Кошкіна. Нагадаємо, Анатолій Гриценко закликав виборців «не купувати кота в мішку» і запросив Зеленського до відкритої дискусії на будь-якому зручному для нього телеканалі. Ганапольський жорстко відповів Зеленському та «Кварталу 95» за приниження всіх українців, які дивляться канал «Прямий».

Пише - bbc-ccnn.com

Читайте також