Стала відома доля вчительки з Харкова, яка не дала 6-ти класниці шматка торта

29 жовтня 2018 р. 23:00

Наталя Толяренко за сумісництвом працювала в тій же школі вчителем інформатики.

Жінку звільнили минулого тижня. Інформацію підтвердила директор Департаменту освіти міськради Ольга Деменко.

«Сьогодні розпочався навчальний процес, до занять Наталія Толяренко не приступила. Зараз уроки інформатики веде інший учитель. Я вважаю, що неприпустимо, коли така людина вчить дітей і готує вчителів », – розповіла Деменко.

Жінка, яку також виключили з батьківського комітету, працює на півставки в Харківському національному педагогічному університеті імені Сковороди. За словами ректора університету, підстав звільняти співробітницю немає.

«Як до доценту у мене немає до неї претензій. Інцидент стався в школі. Свою вину Наталія визнала. В університеті ми провели збори, поговорили з доцентами, пояснили ситуацію. Ми вчимо добром», – зазначив ректор ХНПУ імені Григорія Сковороди Іван Прокопенко.

Нагадаємо, скандал в харківській школі №151 розпочався 19 жовтня. З ініціативи представниці батьківського комітету Наталії Толяренко шестикласники солодким столом відзначали закінчення навчального семестру. Учениці Діані торт не дістався, дівчинка розплакалася і поскаржилася мамі. Жінка аргументувала свій вчинок тим, що батьки дівчинки не здають гроші на солодкий стіл і за рахунок інших пригощати дитини вона не має права.

Джерело

Читайте також