Starbucks везе до України смачну каву

01 вересня 2018 р. 01:26

Така можливість зявилася завдяки завершенню угоди Starbucks Corporation та Nestle

Відомий виробник продуктів харчування швейцарська компанія Nestle не заперечує можливості заходу на український ринок американської компанії Starbucks Corporation.

Про це українським журналістам повідомили в прес-службі Nestle Україна.

"В першу чергу продаж продукції Starbucks спрямований на ринки, де компанія Starbucks веде операційну діяльність. Не виключаємо, що в майбутньому така продукція може з'явитися і в нашій країні", - заявили в прес-службі. Така можливість з'явилася завдяки завершенню угоди Starbucks Corporation і Nestle за надання останнім постійних прав на продаж продуктів Starbucks у всьому світі, за межами кав'ярень компанії.

Згідно з інформацією на сайті Nestle, угода значно посилює портфель кави Nestle в Північній Америці в сегменті преміального смаження, а також на ринку порційної кави.

Зазначається, що вона також відкриває глобальну експансію в продуктовій і харчовій промисловості для бренду Starbucks, використовуючи глобальне охоплення Nestle.

Угода охоплює пакетовані бренди кави та чаю, такі як Starbucks, Seattle’s Best Coffee, Teavana, Starbucks VIA Instant, Torrefazione Italia і пресовану каву для кавових машин K-Cup.

Джерело

Читайте також