Священик жорстко поставив патріарха Кирила на місце. Вгадайте, що з ним зробили

15 жовтня 2018 р. 20:16

Ніби для патріарха народу немає, однак для охоронців він є

Білоруському священику Свято-Михайлівської парафії у Мінську Олександру Шрамко через жорстку критику патріарха Кирила заборонили нести службу. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "Радіо Свобода".

Так, священик Шрамко у себе на сторінці в Facebook описав, як пройшов візит Кирила до Білорусії.

"Ось тебе чекають не одну годину на вулиці. Тебе. Чекають. Чому потрібно підкочувати на машині до брами собору і, вийшовши з неї, навіть не обернутися? Невже так важко вийти хоча б за 100 або 50 метрів і пройти кілька десятків кроків, вітаючи і благословляючи народ? Сказати кілька теплих слів, комусь потиснути руки? Адже просто ж… ніби для патріарха народу немає, зате для охоронців він є — але лише як джерело потенційної небезпеки", — написав Шрамко.

Також священик Шрамко додав, що йому також не вдалося поспілкуватися з патріархом, зате розмова була з його охоронцями. Їм не сподобалося, що він фотографував номери автомобіля, на якому приїхав Кирило. За його словами, через опублікованих у Facebook фотографій і коментарів до них його викликали "на килим", де озвучили заборону на проведення служіння.

Джерело

Читайте також