“Така ніжна і тендітна”: Олена Зеленська вразила зовнішнім виглядом у день Незалежності. Від такої краси сліпить очі

24 серпня 2020 р. 19:40

Дружина українського президента Олена Зеленська взяла участь у заходах на честь Дня Незалежності.

На столичній Софійській площі перша леді України з’явилася в стильному вбранні.

Зеленська була помічена в сорочці з вишивкою від українського бренду ARTEMKLIMCHUK та елегантній спідниці.

Свій ніжний образ вона доповнила кольє з перлами українського бренду GUNIA Project та чорними туфлями-човниками.

Дизайнер Артем Климчук був автором костюму, який Зеленська обрала для інавгурації чоловіка в травні 2019 року.

Раніше, Перша леді Олена Зеленська привітала українців з 29-річницею Незалежності України. Дружина президента написала зворушливий допис.

Його вона розмістила на своїй сторінці у соцмережі.

“СЕРПЕНЬ. НАЙСОЛОДШИЙ, В’ЯЗКИЙ, НЕНАЧЕ МЕД. НАЙУЛЮБЛЕНІШИЙ ІЗ ЛІТНІХ МІСЯЦІВ, ТОМУ ЩО ОСТАННІЙ. ДИТИНСТВО ДАВНО ПОЗАДУ, АЛЕ У СВІДОМОСТІ ВСЕ ОДНО ПУНКТИРОМ – ЧЕРВОНА ЛІНІЯ, ЗА ЯКОЮ ПОЧИНАЄТЬСЯ ОСІНЬ І ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ЛІТНЄ ЩАСТЯ. А ЩАСТЯ В СЕРПНІ ПАХНЕ ПІДГНИЛИМИ ЯБЛУКАМИ, ЯКІ ПОЛІНУВАЛИСЯ ЗІБРАТИ ПОПІД ПАРКАНОМ. ВІДЛУНЮЄ СКРИПОМ ПАНЦИРНОГО ЛІЖКА, НА ЯКОМУ НІЖИШСЯ В БАБУСИНОМУ САДКУ. ЩАСТЯ МАЄ ВИГЛЯД НАЙБЛАКИТНІШОГО НЕБА У РОЦІ, ЩО СЯЄ КРІЗЬ ЛИСТЯНЕ МЕРЕЖИВО ГРУШІ, ПІД ЯКОЮ СТОЇТЬ ЦЯ СТАРА РОЗВАЛЮХА (ДОБРЕ, ЩО ЇЇ ЩЕ НЕ ВИКИНУЛИ!)”, – НАПИСАЛА ОЛЕНА ЗЕЛЕНСЬКА.

ВОНА ЗАЗНАЧИЛА, ЩО ЩАСЛИВА В УКРАЇНІ І ПОБАЖАЛА УСІМ ЛЮБИТИ СВОЮ ДЕРЖАВУ.

“ЯК ЧУДОВО, ЩО САМЕ У СЕРПНІ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ НАШОЇ КРАЇНИ. МЕНІ ХОЧЕТЬСЯ ЗНАЙТИ СЛОВА, ЩО ОПИСАЛИ Б МОЮ ЛЮБОВ ДО НЕЇ… ПРАВДА В ТОМУ, ЩО САМЕ ТУТ Я АБСОЛЮТНО ЩАСЛИВА. ТУТ НАРОДИЛАСЯ Я, НАРОДИЛИСЯ МОЇ ДІТИ. ТУТ – МОЯ БАТЬКІВЩИНА, МОЄ НЕБО Й МОЄ МОРЕ, І ВСІ-ВСІ МОЇ СЕРПНІ. ДЕХТО ВВАЖАЄ, ЩО ЛЮБОВ – ЦЕ ЗАЛЕЖНІСТЬ. НЕХАЙ ТАК. ТОДІ Я БАЖАЮ СВОЇЙ БАТЬКІВЩИНІ В ДЕНЬ ЇЇ НАРОДЖЕННЯ, В ДЕНЬ ЇЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, ЩОБ КОЖЕН ЇЇ ГРОМАДЯНИН БУВ ТАК САМО ЗАЛЕЖНИЙ ВІД НЕЇ, ЯК Я! ЧЕРЕЗ ЛЮБОВ! ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ ЛЮБОВ! ” – НАПИСАЛА ДРУЖИНА ПРЕЗИДЕНТА.

Читайте також