Тарас Чорновіл: Так от, злобний карлик Зеленський уже остаточно відкрив своє лице. Те, що відбувається…

07 листопада 2019 р. 12:55

Рано чи пізно злочинна колоборантська влада мала це зробити. Почався напад на опозиційні медіа. Зараз ДБР проводить обшук у приватному помешканні офіційного засновника телеканалу “Прямий” Володимира Макеєнка.

Усі показові ніби то атаки на телеканали Медведчука були лише димовою завісою. Медведчука особисто не рухали й не обшукували ні його маєтки, ні офіси, ні телеканали. Коротка інтрижка з можливістю позбавлення ліцензії 112-го давно вичерпалася після того, як Зеленський зайняв відверто капітулянтську позицію пред вимогами кремлівського кума Медведчука, а канал став більш лояльним.

Прямий сьогодні найбільш ворожий для Зеленського й усієї його олігархічної гоп-компанії. Напряму увірватися в студії Прямого зараз не відважилися. Не так давно вже спробували й відчули значний опір. Тоді відступили, а зараз вирішили зайти з іншого боку – через засновників, підрубуючи фінансову базу телеканалу.

Так от, злобний карлик Зеленський уже остаточно відкрив своє лице. Те, що відбувається – це ранній путінізм. Хочете завтра жити, як при Путіні, післязавтра, як в гебістському Союзі й мати перспективи сталінізму-фашизму? Тоді й далі заявляйте про свою підтримку зеленій слизі. Котимося вниз ми справді рекордними темпами.

Тарас Чорновіл

Читайте також