Тебе завтра не буде: пяний мажор влаштував ДТП і погрожував свідкам

11 серпня 2018 р. 16:23

Аварію скоїв Андрія Бузинарский, син місцевого скандального чиновника Михайла Бузинарского

Син чиновника в нетверезому стані влаштував ДТП у Рівному, після чого почав погрожувати місцевій журналістці. Про інцидент написала сама дівчина Інна Білецька на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, аварію скоїв Андрія Бузинарский, син місцевого скандального чиновника Михайла Бузинарского.

"Це Андрій. У Андрія вилучили водійське посвідчення. У Андрія немає техпаспорта. Андрія четвертий раз оформляють за 130. Сьогодні це ДТП і 2,14 проміле алкоголю. Раніше були наркотики", — розповіла журналістка.

Авто, в яке в'їхав п'яний син чиновника, минаючи перехрестя на червоний сигнал світлофора, ремонту не підлягає.

Однак те, що на юнака оформляють протокол, його зупинила поліція, його ніяк не бентежить, адже це не перше його правопорушення, і він упевнений, що йому знову все зійде з рук.

"Я питаю Андрія, що він вживав алкоголь або наркотики. Андрій каже, що і алкоголь, і наркотики. А ще Андрій каже, що його відпустять, а мені п**да. Каже, що дасть пару доларів хлопцям, і мене вб'ють. І Андрій не боїться. Тому що після трьох 130-х він до цих пір за кермом. І йому нічого не буде. Від нього сильно тхне алкоголем і йому байдуже", — пише дівчина.

Коли ж журналістка запитала, чи загрожує їй п'яний водій, той нахабно відповів, що не загрожує, просто це життя, і що цікаво дівчині завтра не буде.

Вона зазначила, що за чергове порушення правил хлопцеві загрожує лише адміністративна відповідальність.

Джерело

Читайте також