“Тепер – арешти майданівців” – Як Лукаш і Портнов радіють звільненню “беркутів”

29 грудня 2019 р. 21:06

Представники влади часів президентства Віктора Януковича вітають звільнення та передачу на обмін “беркутівців”, які розстрілювали учасників Революції гідності, і закликають арештовувати майданівців.

Зокрема, відповідні дописи у своїх телеграм-каналах публікують колишня міністр юстиції, народна депутатка від Партії регіонів Олена Лукаш та заступник голови адміністрації президента Януковича, близький до нинішьної ОП Андрій Портнов. Про це повідомляє “Новинарня”.

“Величезна подяка всім причетним до звільнення беркутят. Летіть, вільні й сильні. Дай Бог вам сил і здоров’я. Справжнім чоловікам, що стали заручниками боягузливих і брехливих політиків.

Людям, чию «вину» так і не змогли ні придумати, ні обґрунтувати, ні довести за майже 6 років тварюки, які нажилися на смертях і грабежах”, – пише Лукаш, яка раніше свідчила в суді над “беркутівцями”.

Портнов закликає на цьому не зупинятися й “продовжити комплексну роботу з дегероїзації й деміфологізації злочинців, перетворених на героїв“.

“Робота непроста, але всі наші однодумці за пів року впоралися з цим настільки, наскільки це було можливо в сьогоднішніх умовах”, – зазначає ексзаступник голови адміністрації Януковича.

Більше того, Портнов закликає “негайно переходити до арештів” учасників Майдану.

“Життя диктує свій темп і швидкість. Сьогодні настав уже такий еволюційний період, коли звільнення з-під варти у справі Майдану співробітників Беркута вже недостатньо.

Час швидко переходити до арештів і розслідувань щодо другої половини. Дуже швидко, жорстко і з будь-якого епізоду, що є в архівах”, – пише Портнов.

Читайте також