Терmіново! Ураrан суне на Україну, рятувальнuкu б*ють на сnолох: оrолошено “nершuй рівень небезnекu”

23 березня 2019 р. 19:43

В Україні оголошено штормове попередження Сильні пориви вітру будуть на території країни до кінця 23 березня, вони можуть стати джерелом серйозної небезпеки для населення. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій: “За даними Укргідрометцентру, в найближчу годину з утриманням до кінця дня 23 березня пориви вітру 15-18 м / с (перший рівень небезпеки, жовтий)”.

Зокрема відомо, що ураган вирував у шести областях. Найбільше постраждала Сумська область, там знеструмлені 30 населених пунктів. Крім Сумської області, внаслідок шквального вітру та через спрацювання систем захисту ліній електропередач залишаються знеструмленими 94 населених пункти в шести областях. Наприклад, в Сумській – 30, Полтавській – 16, Дніпропетровській – 20, Чернігівській – 13, Донецькій – 12, Запорізькій – 3 населених пункти.


Також повідомляється, що в Чернігові вітром пошкодило дах магазину і покрівлю офісної будівлі. У селищі Анисів Чернігівського району пошкоджено покриття даху школи. Внаслідок урагану в Чернігові постраждалих немає. Крім того, за добу підрозділи ДСНС прибрали понад 60 повалених дерев.

Раніше повідомлялося, що в Україні змінюється клімат і зсуваються межі сезонів року

У зв’язку з кліматичними змінами, на які ми ніяк не можемо вплинути, літо в Україні стає ошутімо коротше.

Пише - bbc-ccnn.com

Читайте також