Тіна Кароль поставила на місце хейтерів, які дорікнули їй за проходження курсу військової підготовки

24 червня 2024 р. 13:26

Артистка пояснила, чому насправді пройшла відповідний курс.

Українська співачка Тіна Кароль після проходження курсу військової підготовки стикнулася з хейтом. Артистку розкритикували та назвали це "показухою".

Виконавиця не стала терпіти критики. У соцмережі X, яка раніше називалася Twitter, Кароль пояснила, що мусила пройти відповідний курс, адже живе в країні, де триває війна. Співачка хоче бути корисною та в разі необхідності знати, як допомогти рідним та близьким. Особливо виконавиця це зрозуміла, коли над її будинком пролітав ворожий дрон, а вона не знала, як їй діяти. Однак після проходження курсу військової підготовки артистка знає, як допомогти собі та оточенню.

"Перечитавши твіти про проходження мною медично-тактичного курсу - відповім тим, хто примудрився писати "проплачено-пропаганда-показуха...". Живучи в країні, де йде війна, не знати тактичної медицини і тому подібного  - це  нонсенс. Я вирішила пройти курс, щоб у разі небезпеки, свідомо допомогти рідним, сусідам, просто людям, собі. Після третьої сирени вночі, коли літав "Шахед" над будинком - я усвідомила, що абсолютно безпомічна, але це вже у минулому. Люблю життя. Люблю Україну. Хочу та маю бути корисною", - наголосила співачка.

Тіна Кароль також додала, що курс військової підготовки нікому зайвим не буде. Тож, зірка порадила користувачам, а особливо тим, хто її критикує у коментарях, зайнятися ділом та теж записатися на відповідні навчання.

Читайте також